AP Pension

Print denne AP Pension-side
Download denne AP Pension-side i pdf-format

Nyt medlem

Alle nye medlemmer i ISP Pension får en pensionsordning, hvor hele opsparingen er placeret i markedsrente. Herved får du som medlem indflydelse på investeringen af din pensionsordning.

På markedsrenten får du tilskrevet hele det opnåede afkast med en måneds forsinkelse. Det betyder at pensionen løbende kan stige - eller falde - men at du får pension for alle pengene.

Din pensionsordning i markedsrente består af en ratepension, alderspension, invalidepension og gruppeforsikringer. Herudover har du en række muligheder for at vælge supplerende dækninger, afhængig af hvilken afdeling du er omfattet af.

Med alderspensionen er du sikret en pension, så længe du lever - uanset hvor gammel du bliver. Derudover kan du sikre din familie, hvis du mister erhvervsevne eller dør.

Få overblik over vores produkter her

Investeringsprofiler

Du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige investeringsprofiler: lav aktieandel, mellem aktieandel og høj aktieandel.

Du bliver automatisk indplaceret på investeringsprofilen Markedsrente - Mellem, men du kan hver måned vælge dig over på en ny investeringsprofil. Men giver du os besked i forbindelse med etableringen af pensionsordningen, kan du bestemme, at du skal have en anden investeringsprofil fra starten.


Læs mere om ISP Pensions investeringsprofiler

Tilmeld dig

ISP Update

Nyheder og information, om pension og forsikring, direkte til din e-mail 6 gange om året.
Få ordforklaringer vist på denne AP Pension-side Få ordforklaringer vist på denne AP Pension-side
Få ordforklaringer vist på denne AP Pension-side