AP Pension

Print denne AP Pension-side
Download denne AP Pension-side i pdf-format

Få en firmaordning i ISP Pension

– så går du og dine kolleger en tryggere fremtid i møde

Gennem en firmapensionsordning i ISP Pension er du og dine kollegaer sikret økonomisk tryghed – mens I arbejder, og når I går på pension. Som medlemmer med en firmapensionsordning bliver I en del af et stærkt fællesskab af ingeniører. Og I opnår mere attraktive vilkår på pensions- og forsikringsprodukter, end I hver især gør med en individuel ordning.


Ud over de kollektive fordele letter det administrationen i jeres bogholderi, når I samler indbetalingerne i én pensionskasse.

Tryghed for alle medarbejdere

Når din virksomhed indgår en aftale om firmapension i ISP Pension, får alle medarbejdere adgang til samme gode vilkår og økonomiske tryghed. Også de medarbejdere, som ikke er ingeniører. Det kalder vi kollektive fordele.

Fuldt udbytte af overskuddet

ISP Pension er ejet af medlemmerne. Det betyder, at vi ikke skal dele afkast og overskud med banker og aktionærer. Hele afkastet går til at sikre de størst mulige pensioner for medlemmerne – altså dig og dine kolleger.


Læs mere om organisationen

Se seneste afkast

Lave omkostninger til administration

ISP Pension har indgået en administrationsaftale med AP Pension om at dele investeringsforvaltning og administrative omkostninger. Derfor betaler du og dine kolleger kun 30 kroner om måneden i faste gebyrer.


Læs mere om omkostninger

Et finmasket sikkerhedsnet

I ISP Pensions firmaordning får I et sikkerhedsnet med individuelt tilpassede pensions- og forsikringsløsninger. Ingeniører er billige at forsikre, da de sjældnere end gennemsnittet rammes af ulykker, sygdom og tidlig død.

Vælg selv investeringsprofil

Aktier eller obligationer? Fordelingen af aktiver kan have stor betydning for afkastet på pensionen. Hos ISP Pension kan alle medlemmer hver især vælge mellem lav, middel eller høj aktieandel – og derved styre risikoen.


Læs mere om investeringsprofiler

Adgang til kompetent rådgivning

Hos ISP Pension skal I ikke være i tvivl om, hvad jeres pensionsordning indeholder – eller hvordan I hver især bedst sammensætter jeres ordning.


Læs vores idégrundlag

Tilmeld dig ISP's nyhedsbrev

Få nyheder og information direkte til din indbakke. Vores nyhedsbrev udkommer ca. 6 gange årligt, og du kan til enhver tid framelde dig igen. Du tilmelder dig ved at benytte formularen øverst på denne side "Tilmeld dig ISP Update".

Må vi besøge jer?

En aftale om firmapension er en investering i medarbejdernes økonomiske tryghed i de erhvervsaktive år og i tiden efter arbejdslivet. Book et uforpligtende møde – og lad os fortælle jer om alle mulighederne i ISP Pension.

Navn*
Firma*

Telefon*
E-mail*

Antal ingeniører i virksomheden*
Evt. nuværende selskab

Tilmeld dig

ISP Update

Nyheder og information, om pension og forsikring, direkte til din e-mail 6 gange om året.
Få ordforklaringer vist på denne AP Pension-side Få ordforklaringer vist på denne AP Pension-side
Få ordforklaringer vist på denne AP Pension-side