AP Pension

Print denne AP Pension-side
Download denne AP Pension-side i pdf-format

ISP i Sampension – hvad sker hvornår?

Fra 1. juli 2019 administreres ISP’s ordninger i Sampension. Samme dag får ISP en ny hjemmeside med oplysninger om ordningerne og pensionskassen. Du vil i dagene efter modtage et brev med mere information om både ordninger og skiftet til Sampension.

Fra 1. juli 2019 administreres ISP’s ordninger i Sampension. Samme dag får ISP en ny hjemmeside – her finder du fortsat oplysninger om ordningerne og pensionskassen. Du vil i dagene efter få et brev, der forklarer, hvad ændringen af ISP’s regulativer betyder for din ordning samt informationer om skiftet til Sampension. Det nye fælles regulativ i ISP blev vedtaget på generalforsamlingen i april 2019 – og giver nye valgmuligheder.

Brevet sendes som helt almindeligt brev for at sikre, at alle læser det. ISP vil fremover lægge al post på i en ny digital postkasse på isp.dk og ikke i e-Boks. Læs mere her om ny digital postkasse

Se dine tal ultimo juli

Ultimo juli vil du kunne logge ind på det nye isp.dk og se tal for din pensionsordning samt din digitale postkasse. Sampension modtager først alle data 1. juli og skal først gøre dem klar i nye systemer. Når data er klar, kan du få rådgivning om din pensionsordning, hvis du kontakter os. ISP får også nye telefonnumre – de vil fremgå af den nye hjemmeside og brevet.

Transitionen kører efter planen

Siden aftalen blev indgået i efteråret 2018 har Sampension, i samarbejde med AP Pension og ISP, arbejdet på at blive klar til at administrere ISP, og projektet kører planmæssigt. Udover skiftet til Sampensions medlemssystem, økonomisystem mm. og en ny hjemmeside, er der arbejdet på governance-delen. Det vil sige det omfattende kompleks af politikker, retningslinjer og overgangen til Sampensions organisation. Det betyder også et farvel til ISP’s nuværende direktør Karin Elbæk Nielsen, der 1. juli 2019 erstattes af Administrerende Direktør Hasse Jørgensen, Sampension. Han er ligeledes administrerende direktør i de pensionskasser, som Sampension administrerer.

Tilmeld dig

ISP Update

Nyheder og information, om pension og forsikring, direkte til din e-mail 6 gange om året.
Få ordforklaringer vist på denne AP Pension-side Få ordforklaringer vist på denne AP Pension-side
Få ordforklaringer vist på denne AP Pension-side